Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Το σκάκι άρχισε

Άρχισαν σήμερα Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα σκάκι στο σχολείο μας. Ξεκίνησαν 11 παιδιά από τις τάξεις Α' μέχρι Ε'. Ελπίζουμε να έρθουν κι άλλα παιδιά στο τμήμα σύντομα και να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα.
Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αγαπήσουν τα παιδιά αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι και να το κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους. Υπάρχουν χώρες όπου το σκάκι είναι μέσα στο επίσημο πρόγραμμα των μαθημάτων. Γιατί όχι κι εμείς;

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκινούν τα μαθήματα σκάκι



Για 6ο χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου δημοτικού σχολείου διοργανώνει μαθήματα σκάκι στο σχολείο μας. Όσα παιδιά θέλουν να μάθουν σκάκι ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τώρα.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και συναντήσεις με άλλα σχολεία, καθώς και συμμετοχή στο σχολικό πρωτάθλημα Αττικής.
Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε όλοι μαζί τα μυστικά του ωραιότερου πνευματικού παιχνιδιού!

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 8.30. Θα ήταν καλό να παρευρεθούν και όσοι γονείς μπορούν. Μετά το τέλος του αγιασμού θα δοθούν στα παιδιά τα καινούρια τους βιβλία.
Καλή σχολική χρονιά!