Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Το φετινό πρωτάθλημα σκάκι του σχολείου μας

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου το εσωτερικό πρωτάθλημα σκάκι του σχολείου μας για τη φετινή χρονιά.
Πρέπει να πούμε ότι το επίπεδο του σκακιού στο σχολείο φέτος ήταν σημαντικά ανεβασμένο σε σχέση με άλλες χρονιές, κι αυτό φάνηκε και από τη μαχητικότητα που υπήρξε και από το ότι όλοι είχαν απώλειες βαθμών, όπως επίσης και από την ποιότητα των παρτίδων που παίχτηκαν.
Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και του χρόνου με περισσότερα παιδιά.

Η τελική βαθμολογία

Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Κοινή απόφαση των δύο συλλόγων για σχολική γιορτή

Οι δύο σύλλογοι Γονέων του σχολικού μας συγκροτήματος (18ου και 19ου) αποφάσισαν -μετά τη δηλωμένη αδυναμία του σχολείου να κάνει σχολική γιορτή στο τέλος της χρονιάς- να οργανώσουν από κοινού αυτή τη γιορτή.
Ο τρόπος και η ακριβής μέρα και ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα. Είναι πάντως σίγουρο ότι η γιορτή αυτή θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων απονομή αναμνηστικών επάθλων και βραβείων στα παιδιά της ΣΤ' Δημοτικού, απονομή μεταλλίων στο σκάκι, μουσική και ένα μικρό κέρασμα. Αν υπάρχει κάποια πρόταση μπορείτε να μας βρείτε το πρωί πριν την έναρξη του προγράμματος. Θα χαρούμε να το συζητήσουμε.

Οι τουαλέτες τελειώνουν

Τα έργα στις τουαλέτες του σχολείου, μετά την εντυπωσιακή καθυστέρηση στο κομμάτι των αγοριών του δημοτικού, επιτέλους τελειώνουν. Το αποτέλεσμα φαίνεται καλό. Το θέμα είναι ότι το έργο πήρε πολύ ώσπου να τελειώσει και μαζί με αυτό τελειώνει και η σχολική χρονιά.
Ας ευχηθούμε η καθαριότητα που υπάρχει τώρα να διατηρηθεί, τα παιδιά να καταλάβουν ότι ένας όμορφος και καθαρός χώρος είναι πάνω απ' όλα υγεία και πολιτισμός, και οι δάσκαλοι να έχουν το νου τους.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Για τη γιορτή της μητέρας


Για τη γιορτή της μητέρας που τιμάμε την Κυριακή 11 Απριλίου ο Σύλλογος μοίρασε σήμερα σε όλα τα παιδιά αυτή την καρτούλα για να τη δώσουν στη μητέρα τους και να της γράψουν αν θέλουν δυο λόγια.
Χρόνια πολλά κι από εμάς σε όλες τις μητέρες του κόσμου!